Poziv za poljoprivrednike

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na radionicu o provedbi Sporazuma o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano za otkup poljoprivrednih proizvoda i mogućnostima financiranja projekata braniteljskih zadruga sredstvima fondova EU koju organizira Grada Imotski i Braniteljske zadruge Zima , Referalni centar Ministarstva hrvatskih branitelje.
Sudionici će se na radionici upozati o sklopljenom Sporazumu o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano za otkup poljoprivrednih proizvoda zadruga hrvatskih branitelja, te potrebe upoznavanja zadruga hrvatskih branitelja, OPG-ova te drugih zainteresiranih s odredbama Sporazuma, uvjetima i načinima na koji se poljoprivredni proizvodi mogu otkupiti od strane Podravke i mogućnosti financiranja takvih aktivnostsredstvima državnog proračuna i iz fondova Europske unije, predavanja će održati:
1. Uvod u radionicu:-Grad Imotski
2. Financiranja projekata braniteljskih zadruga sredstvima fondova EU (Europski socijalni fond), Ministarstvo branitelja, voditelj Referalnog centar
3. Sporazum o suradnji između Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke d.d. vezano za otkup poljoprivrednih proizvoda, voditelji procesnih aktivnosti i proizvodnje Podravke d.d
4. Prestavljanje Programa Grada Imotskoga o potprama u poljoprivredi od 2018. do 2020. – Grad Imotski

Radionica će se održati 11. siječnja (četvrtak) 2018. godine u prostoru Pučkog učilišta grada Imotski, s početkom u 15:00 sati.