Gradonačelnik Budalić u posjetu Novskoj

Delegacija Grada Imotskog, gradonačelnik Ivan Budalić sa suradnicima posjetila je Grad Novsku te u okviru radnog posjeta razgovarali s gradonačelnikom Marinom Piletićem i zamjenicima, Marijom Kušmiš i Sinšom Kesić.
Razgovaralo se o radu tamošnje razvojne agencije, radu Poduzetničkog inkubatora „PISMO“ kojega su obišli i razgovarali s vlasnicama gaming tvrtki, obišli značajne ustanove i institucije, a kod spomenika hrvatskim braniteljima na Trokutu položili su svijeće.
„Iskustvo Grada Novske više je nego pozitivno i vidim da je oslonjeno na ljude i za primjer je drugima“, naglasio je Ivan Budalić, gradonačelnik Imotskog, dodavši kako su iskustva Novske korisna za naš grad.

Kako je rekao gradonačelnik Novske Marin Piletić, Grad Novska i Imotski mogu računati na podršku od bespovratnih 12,5 milijuna Eura koje su aplicirali na fond. Imotskom gradonačelniku je prezentirao što je kroz povlačenje sredstava i pisanje projekata Razvojna agencija „NORA“ Novska uspjela u protekom razdoblju realizirati.