Na novoj lokaciji u Imotskom otvorena Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije

Na novoj lokaciji, u Ulici Bruna Bušića, otvorena je ljekarna Splitsko-dalmatinske županije. Radi se o ljekarni koja se prije nalazila u Ulici Ante Starčevića, a sada je preseljena na novu lokaciju. Otvaranje je održano u povodu Dana Splitsko-dalmatinske županije.
Zamjenik ravnatelja Ljekarne, Mate Krce, posebno je naglasio kako ova ljekarna može vrlo brzo nabaviti sve potrebne lijekove. “Posebno ističem da smo za svaku majku novorođenčeta pripremili torbu u vrijednosti od 500 kuna, a puno ulažemo i u obrazovanje novih kadrova”, naglasio je Krce.
Gradonačelnik Imotskoga Ivan Budalić  pozdravio je otvaranje ljekarne na novoj lokaciji. “Iako smo emotivno vezani uz staru lokaciju, drago mi je da županija i na ovaj način ulaže u Imotski i uvjeren sam da će ljekarna na novoj lokaciji poslovati puno bolje nego na staroj”, naglasio je Budalić.
Župan Blaženko Boban ispričao je da je na početku svoga mandata rekao da u ruralnim područjima želi 4 ljekarne, a sada ih želi 6. “Posebno najavljujem da ćemo sredinom listopada postaviti kamen temeljac za zgradu nove policijske postaje u Imotskom”, izjavio je Boban u svom obraćanju.