Poziv na prezentaciju Strateškog plana razvoja Grada Imotskog

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na prezentaciju Strateškog plana razvoja Grada Imotskog. Izrada Strateškog plana razvoja Grada Imotskog započela je 27.02.2019. godine i uključivala je izradu temeljite Analize stanja na području Grada Imotskog po pitanju gospodarskog sektora, društvenih djelatnosti te zaštite okoliša i infrastrukture. Rezultati Analize stanja grupirani su unutar temeljnih elemenata SWOT analize (snage, slabosti, prilike i prijetnje) i prezentirani na održanim radnim skupinama 05.04.2019. godine. U skladu sa zaključcima provedene Analize stanja i povratnih informacija sa održanih radnih skupinama definirane su strateške smjernice koje određuju razvojni pravac Grada Imotskog.

U okviru prezentacije koja će se održati dana 02.05.2019. u Gradskoj vijećnici na adresi Ante Starčevića 23 u 09:30 prikazati će se zaključci provedene Analize stanja na području Grada Imotskog te strateške smjernice (vizija, ciljevi i mjere za razdoblje 2019. – 2023.).

Sastanak će voditi predavači tvrtke MICRO projekt d.o.o.  koji su sudjelovali u izradi Strateškog plana razvoja Grada Imotskog.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na adresu: projekti@imotski.hr